Pizzabus bij jouw huwelijksfeest

Pizzabus bij jouw huwelijksfeest

Stap op jouw trouwdag niet alleen in het huwelijksbootje maar ook in de wondere wereld van Mrs. Italy en haar betoverende pizzabus! Mrs. Italy brengt het allerbeste van de Italiaanse keuken recht naar jouw huwelijksfeest. Of je nu je tuin, een park of een andere locatie hebt gekozen, Mrs. Italy zorgt ervoor dat jouw speciale dag een onvergetelijke culinaire ervaring wordt.

Met de pizzabus van Mrs. Italy wordt jullie huwelijksfeest een smaakvolle en gezellige aangelegenheid, zonder dat jullie daar zelf veel aandacht aan hoeven te besteden. 

Terwijl je geniet van elkaars gezelschap en de heerlijke pizza's, ontstaat er een warme en ontspannen sfeer. Mrs. Italy en haar team zorgen voor een vlekkeloze service, zodat jullie je kunnen concentreren op elkaar en op jullie gasten. Het team van Mrs. Italy denkt bovendien graag flexibel mee om alles zo goed mogelijk bij de setting van jullie feest te laten aansluiten.

Unieke foodtruck die zich transformeert tot een heus pizzaparadijs

Mrs. Italy brengt met haar unieke foodtruck een klein stukje Italië mee. De heerlijke geur van versgebakken deeg en de kleurrijke ingrediënten prikkelen je zintuigen. Mrs. Italy zelf verwelkomt je met haar stralende glimlach en haar passie voor authentieke pizza's. Haar bus is omgetoverd tot een mobiele pizzeria, waarin ze haar ambachtelijke recepten en traditionele technieken gebruikt om de meest smakelijke creaties tevoorschijn te toveren.

Terwijl je gasten zich nieuwsgierig afvragen wat er precies uit de bus zal komen en even komen kijken hoe die er van binnen uitziet, maakt Mrs. Italy de heerlijkste pizza’s klaar, met de verse en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Het resultaat?

Pizza's waar je je vingers bij aflikt

Jullie kunnen je bezighouden met de gasten en Mrs. Italy en haar team zorgen voor een vlekkeloze service. Aan alle gasten worden slices van mooie grote pizza’s met steeds wisselende toppings geserveerd, of ze nu aan een mooi gedekte lange tafel zitten of informeel in groepjes bij statafels staan.

Volledige catering, van voor- tot nagerecht!

Om het compleet te maken is de heerlijke huisgemaakte tiramisu’ van Mrs. Italy het perfecte dessert! Geserveerd in leuke potjes een passende afsluiting van jullie huwelijksdiner.

Dus waar wacht je nog op? Laat Mrs. Italy met haar pizzabus jullie feest veranderen in een onvergetelijke ervaring waar iedereen het de volgende dag nog over heeft. Boek vandaag nog en ontdek waarom iedereen zo enthousiast is over deze overheerlijke pizza's. A presto!


Mrs. Italy onderscheidt zich met de volgende ‘ingrediënten’

Mrs Italy - Kwaliteit

Kwaliteit
Ambachtelijk zoals in Italië

Mrs Italy - Creativiteit

Creativiteit
In assortiment en smaak

Mrs Italy - Creativiteit

Vernieuwend
Pizzaproeverijen, pinse romane

Mrs Italy - Klantgericht

Klantgericht
Servicegericht en in verbindingVoor informatie over wat onze gasten ervan vinden verwijzen we graag naar onze review-pagina!