Afbakpizza Mrs. Italy

Afbakpizza’s

 

Afbakpizza's

Steeds meer mensen ontdekken dat onze pizza’s uitermate geschikt zijn om in eigen oven op 250 graden in 7 a 8 minuten zelf af te bakken. Ook op de pizzasteen van de Green Egg doen ze het uitstekend, 3 minuten op 300 graden en je geniet van een heerlijke pizza!

We bezorgen afbakpizza's op maandagen. Elke week doen we een afleverrondje door een andere regio, tot circa 30 minuten rondom Hilversum, om onze verse pizza’s te bezorgen om zelf af te bakken. Je kunt ze eten op het moment dat het jou uitkomt. Ze zijn een dag in de koeling houdbaar en de meeste pizza’s zijn ook prima in te vriezen.

Iedereen kan er dan zelf voor kiezen om ze dezelfde dag te eten, koel te bewaren voor de volgende dag of in te vriezen voor een later moment. Bevroren pizza's even 10 - 15 minuten laten ontdooien en dan kunnen ze afgebakken worden.

Bestellen Afbakpizza's


De regio’s zijn als volgt ingedeeld:

  • Amersfoort/Zeist/Houten: Hilversum - Baarn - Soest - Amersfoort - Hooglanderveen - Bilthoven - Zeist - Houten
  • ’t Gooi/Almere: Hilversum - Laren - Eemnes - Blaricum - Blaricummermeent - Huizen - Bussum - Naarden - Almere - Muiderberg - Weesp - Ankeveen - ’s Graveland
  • Utrecht/Wijdemeren: Hilversum - Hollandsche Rading - Maartensdijk - Utrecht - Vleuten - Westbroek - Breukelen - Loenen a/d Vecht - Vreeland - Nederhorst d.B.- Kortenhoef - Loosdrecht

Wie hier 'tussenin' of dichtbij woont, kan ook gewoon bestellen.

De bezorging is op maandag tussen 14.00 en 18.00 uur. Om logistieke redenen is het niet mogelijk een voorkeurstijd aan te geven want we rijden de kortste route. Eenmaal onderweg kunnen we wel een tijdsindicatie geven van hoe laat we er ongeveer zijn. Mocht er niemand thuis zijn, dan kunnen we de pizza's voor de deur achterlaten.

Mrs. Italy onderscheidt zich met de volgende ‘ingrediënten’

Mrs Italy - Kwaliteit

Kwaliteit
Ambachtelijk zoals in Italië

Mrs Italy - Creativiteit

Creativiteit
In assortiment en smaak

Mrs Italy - Creativiteit

Vernieuwend
Pizzaproeverijen, pinse romane

Mrs Italy - Klantgericht

Klantgericht
Servicegericht en in verbindingVoor informatie over wat onze gasten ervan vinden verwijzen we graag naar onze review-pagina!