Achtergrond Mrs Italy

Achtergrond

Achtergrond

Al vanaf het moment dat ik als klein meisje iedere zomervakantie aan het Gardameer doorbracht, ben ik verliefd op Italiaans eten. Vooral de pizza’s hadden mijn passie en interesse: zó lekker en zo leuk om te zien hoe ze gemaakt werden! Later heb ik jaren in Venetië gewoond en was ik helemaal gewend geraakt aan de vele goede pizzeria’s om me heen.

In Nederland zijn echt goede pizzeria’s met pizza’s zoals je die in Italië hebt, tegenwoordig iets makkelijker te vinden, maar je moet nog steeds goed zoeken…

Authentieke Italiaanse Pizza's

In mijn ogen komen vooral de bezorgpizza’s meestal niet met de authentieke Italiaanse kwaliteit overeen. En dat is jammer, want tegelijkertijd wordt de vraag naar kwalitatief goede en lekkere bezorgmaaltijden steeds groter.

Ik ben van mening dat een pizza met hoogwaardige ingrediënten, rechtstreeks uit de oven, knapperig en goed heet bij de mensen terecht moet komen om de naam ‘echte Italiaanse pizza’ te verdienen en de goede kwaliteit te waarborgen. Leuk dus om dat te kunnen doen met een luxe variant pizzabezorging waarbij de pizza’s gloeiendheet, rechtstreeks uit de oven, bij de mensen thuis terechtkomen!

Ik krijg altijd veel energie van mensen blij maken en van nét iets extra’s doen. Liefde en geluk gaan door de maag, dus sinds 2018 maken we iedereen blij met pizza’s en bewijzen we dat Mrs. Italy ‘als beste uit de bus’ kan komen…

Mrs. Italy onderscheidt zich met de volgende ‘ingrediënten’

Mrs Italy - Kwaliteit

Kwaliteit
Ambachtelijk zoals in Italië

Mrs Italy - Creativiteit

Creativiteit
In assortiment en smaak

Mrs Italy - Creativiteit

Vernieuwend
Pizzaproeverijen, pinse romane

Mrs Italy - Klantgericht

Klantgericht
Servicegericht en in verbindingGeen vette hap uit een doos op een scooter,
maar vers uit de bus met een vrolijke toeter!