Pizza Proeverijen
Bedrijfsfeest, particulier feest, groepen

Bij onze pizzaproeverijen bereiden we speciale pizza’s van ca. 60×30 cm, die we maken volgens een speciaal Italiaans recept van hoog gehydrateerd deeg. Onze pizza’s hebben een unieke bodem die krokant is aan de buitenkant en luchtig aan de binnenkant en bevatten weinig zout en weinig koolhydraten. We serveren onze pizza’s met allerlei verschillende luxe toppings op mooie houten planken uit. Voor- en nagerechten behoren ook tot de mogelijkheden.

We beschikken over twee bussen en kunnen daardoor van ca. 30 tot ca. 300 personen tegelijk van warme pizza voorzien. De combinatie van goede kwaliteit, uniek concept en personal touch geeft de proeverij een luxe, exclusieve insteek én u heeft naderhand nauwelijks afwas!

100% Italiaans

Door ons flexibele concept is een proeverij zowel geschikt voor settings binnen als buitenshuis. U hoeft als gastvrouw en gastheer niets aan het eten te doen; u kunt dus heerlijk meegenieten en u met uw gasten onderhouden. In onze professioneel uitgeruste pizzabus nemen we alle benodigdheden mee voor een succesvol 100% Italiaans diner. En de ovens zijn al warm als we aankomen. Het enige wat we nodig hebben is voldoende parkeerruimte (én hongerige gasten;)

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Luxe proeverijen en overige ideeën

Nog verfijndere toppings zoals bijvoorbeeld frutti di mare, verse truffel, vijgen en dergelijke behoren op verzoek ook tot de mogelijkheden. We zijn erg flexibel in wat we kunnen aanbieden, mits er een minimale tijd aan voorbereiding beschikbaar is. We denken graag mee!

Leuke weckpotjes met huisgemaakte tiramisú en dessertpizza’s met bijvoorbeeld appel of Nutella zijn een welkome verrassing en als voorgerecht kunnen we bijvoorbeeld focaccia’s met tapenades verzorgen. Natuurlijk staan we open voor overige verzoeken. Door de luxere insteek is ons concept onder andere uitermate geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten, jubilea, verjaardagen, late night pizza snacks en wijnproeverijen.

Lunch

In overleg is het ook mogelijk een pizzaproeverij tijdens de lunch te verzorgen. Een en ander is wel afhankelijk van onze agenda en het aantal personen.

Reserveren

Vooral de weekenden lopen snel vol, dus het is aan te raden vroegtijdig te reserveren. We ontvangen uw aanvraag graag. Wees er snel bij!

Kostenidicatie

Volwassenen:

Tot 30 personen - € 22,95 per persoon
31-50 personen - € 21,95 per persoon
Vanaf 51 personen - € 20,95 per persoon

Kinderen:

5 t/m 7 jaar - € 5,00 per kind
8 t/m 10 jaar - € 11,00 per kind
11 t/m 17 jaar - € 14,50 per kind


Overige kosten:

Voorgerecht per persoon - € 5,00
Nagerecht per persoon - € 6,00
Salades per persoon - € 3,00

Servicekosten - € 25,00 per uur
Bijdrage bezorgkosten € 0,75 per kilometer
Late night fee € 75,00


Mrs. Italy onderscheidt zich met de volgende ‘ingrediënten’

Mrs Italy - Kwaliteit

Kwaliteit
Ambachtelijk zoals in Italië

Mrs Italy - Creativiteit

Creativiteit
In assortiment en smaak

Mrs Italy - Creativiteit

Vernieuwend
Pizzaproeverijen, pinse romane

Mrs Italy - Klantgericht

Klantgericht
Servicegericht en in verbindingVoor informatie over wat onze gasten ervan vinden verwijzen we graag naar onze review-pagina!