Werkwijze

Werkwijze

https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/03/werkwijze_mrsitaly.jpg
https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/10/Pizzas-gewoon.jpg

Concept

Door niet de pizza maar de hele pizzeria naar u toe te brengen, bent u altijd verzekerd van echt warme pizza’s! Met dit vernieuwende concept geven we een luxe draai aan pizzabezorging voor grote en kleine hoeveelheden.

Onze pizzabodems zijn knapperig en luchtig en worden volgens ambachtelijk Italiaans recept gemaakt, van deeg dat weinig gist bevat en minimaal 24 uur rijst. Behalve de klassieke ronde pizza’s bieden wij ook de in Italië steeds populairdere pinsa’s (pinse romane): pizza’s van hooggehydrateerd deeg met een lange rijstijd, die dankzij de speciale mix van meelsoorten een heel krokante korst heeft maar van binnen heerlijk luchtig en zacht blijft. Het deeg bevat 80% water, waardoor het minder calorieën bevat en makkelijker verteerbaar is.

Door ‘kwaliteit zoals in Italië’ te combineren met persoonlijke aandacht en een chique uitstraling, zijn wij een geschikte keuze voor zowel zakelijke als feestelijke en huiselijke gelegenheden. Daarbij verzorgen wij onder andere luxe pizzaproeverijen, waarbij hele grote pinsa’s met allerlei verschillende luxe toppings door ons op mooie houten planken uitgeserveerd worden.

Hoe werkt het?

• Bestellingen via de bestelpagina of de app kunnen gedaan worden voor bezorging op de dag zelf. Voor overige reserveringen verzoeken wij u het reserveringsformulier te gebruiken of te bellen of appen op 06-15162648. Op maandagen zijn wij gesloten. (Voor grote aanvragen kan daar eventueel in overleg een uitzondering voor gemaakt worden).

• Bestellingen voor speciale gelegenheden kunnen van tevoren gereserveerd worden. Aanvragen voor buiten ons bezorggebied bekijken we per situatie, zie ook het kaartje hieronder.

U kunt het reserveringsformulier ook gebruiken voor het aanvragen van pizzaproeverijen, (zakelijke) lunches en bijeenkomsten, of voor als u informatie wenst of overige mogelijkheden wilt bespreken. Wij beantwoorden deze mails zo snel mogelijk.

Op de afgesproken dag en tijd* komen we met onze pizzabus naar uw locatie en bereiden we ter plaatse uw pizza’s. We streven ernaar zo min mogelijk papieren borden en dozen te gebruiken, dus het heeft onze voorkeur dat u uw eigen pizzaborden gebruikt. Eventueel kunt u die ook gemakkelijk bij ons bestellen. Slices pizza’s bij pizzaproeverijen serveren wij op mooie houten planken.

* We gunnen al onze klanten heerlijke pizza’s die vers aan huis gebakken worden en de aandacht die daarbij hoort, dus het kan voorkomen dat we een kwartiertje later dan de gereserveerde tijd bij u zijn.

https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/03/groetnten3-1024x640-1.jpg
https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/03/524BCA33-B399-4213-9965-89348F36F9A0.jpeg

Service en kwaliteit

 

Onze pizza’s worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige, veelal Italiaanse kwaliteitsproducten. Wij denken graag met u mee en bieden service op maat voor iedere gelegenheid. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn voor ons belangrijke ingrediënten!

Bezorging

• Bezorgkosten in Hilversum-Zuid zijn € 2,50 per adres, in Hilversum Noord € 5,00.

• Buiten Hilversum en omstreken zijn de mogelijkheden afhankelijk van de afstand en de hoeveelheid personen en worden mogelijk extra reiskosten in rekening gebracht. Vraag ons graag naar de mogelijkheden.

https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/03/3D007984-1624-4762-A230-803D58C3058C.jpeg