Werkwijze

Werkwijze

https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/03/werkwijze_mrsitaly.jpg
https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/10/Pizzas-gewoon.jpg

Concept

Door niet de pizza maar de hele pizzeria naar u toe te brengen, bent u altijd verzekerd van echt warme pizza’s! Met dit vernieuwende concept geven we een luxe draai aan pizzabezorging voor grote en kleine hoeveelheden.

Onze pizzabodems zijn knapperig en luchtig en worden volgens ambachtelijk Italiaans recept gemaakt, van deeg met een hoge hydratatie met een lange rijstijd, dat dankzij de speciale mix van meelsoorten een heel krokante korst heeft maar van binnen heerlijk luchtig en zacht blijft. Het deeg bevat 80% water, waardoor het minder calorieën bevat en makkelijker verteerbaar is.

Door ‘kwaliteit zoals in Italië’ te combineren met persoonlijke aandacht en een chique uitstraling, zijn wij een geschikte keuze voor zowel zakelijke als feestelijke en huiselijke gelegenheden. Daarbij verzorgen wij onder andere luxe pizzaproeverijen, waarbij hele grote pizza’s met allerlei verschillende luxe toppings door ons op mooie houten planken uitgeserveerd worden.

Hoe werkt het?

• ‘Kleine’ bestellingen via de bestelpagina of de app kunnen gedaan worden voor bezorging op de dag zelf. Voor overige reserveringen verzoeken wij u het reserveringsformulier te gebruiken of te bellen of appen via 06-15162648. Op maandagen en dinsdagen zijn wij gesloten. (Voor grote aanvragen kan daar in overleg een uitzondering voor gemaakt worden).

• Opdrachten voor speciale gelegenheden kunnen van tevoren gereserveerd worden. Voor aanvragen (ver) buiten ’t Gooi geldt normaalgesproken een minimum van 30 personen.

U kunt het reserveringsformulier ook gebruiken voor (offerte-)aanvragen van pizzaproeverijen, (zakelijke) lunches en bijeenkomsten, voor als u informatie wenst of overige mogelijkheden wilt bespreken. Wij beantwoorden deze mails zo snel mogelijk.

• Op de afgesproken dag en tijd* komen we met onze pizzabus naar uw locatie en bakken ter plaatse uw pizza’s. We streven ernaar zo min mogelijk papieren borden of dozen te gebruiken, dus het heeft onze voorkeur dat u uw eigen pizzaborden gebruikt. Eventueel kunt u die ook bij ons bestellen. Slices pizza’s bij pizzaproeverijen serveren wij op mooie houten planken.

• Afbakpizza’s: Volledig belegde pizza’s van onze gangbare kwaliteit die u op een tijdstip dat het u uitkomt die dag in uw eigen oven in 6-8 minuten kunt afbakken. Eventueel ook mogelijk in combinatie met een professionele huuroven (3 minuten per pizza op 300 graden)
Bezorging normaliter voor 17.00 uur of volgens afspraak.

  • Losse pizzabodems: ca. 1 maand in de vriezer te bewaren, ideaal om zelf te beleggen of om focaccia’s van te maken voor bijvoorbeeld bij tapenades of soep.

* We gunnen al onze klanten heerlijke pizza’s die vers aan huis gebakken worden en de aandacht die daarbij hoort, dus het kan voorkomen dat we een kwartiertje later dan de gereserveerde tijd bij u zijn.

https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/03/groetnten3-1024x640-1.jpg
https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/03/524BCA33-B399-4213-9965-89348F36F9A0.jpeg

Service en kwaliteit

Onze pizza’s worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige, veelal Italiaanse kwaliteitsproducten. Wij denken graag met u mee en bieden service op maat voor iedere gelegenheid. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn voor ons belangrijke ingrediënten!

Bezorging

• Bijdrage bezorgkosten in Hilversum bedraagt € 2,50 per adres.

• Buiten het Gooi zijn de mogelijkheden afhankelijk van de afstand en de hoeveelheid personen en buiten Hilversum wordt € 0,75 per kilometer voor reiskosten in rekening gebracht.

• Afbakpizza’s (6-8 min. op 250 graden C) worden op een van tevoren afgesproken tijdstip bezorgd. Bij meer dan 4 afbakpizza’s is er ook een mogelijkheid tot het huren van een kleine, professionele pizza-oven (3 minuten per pizza, huur € 25,00)

https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/03/3D007984-1624-4762-A230-803D58C3058C.jpeg