Pizzaproeverijen


Proef van alles wát

100% Italiaans


Bij onze pizzaproeverijen worden mooie, grote pinsa’s bereid: pizza’s van ca. 60×30 cm gemaakt volgens een speciaal Italiaans recept van hoog gehydrateerd deeg, met een unieke bodem die krokant is aan de buitenkant en luchtig aan de binnenkant. Het deeg bevat minder zout en weinig koolhydraten omdat het 80% water bevat en is licht verteerbaar doordat het tenminste 24 uur gerezen heeft.

Iedereen kan daarbij verschillende smaken proeven. De pizza’s worden in slices uitgeserveerd op mooie, grote houten planken en we maken van elke pinsa iets speciaals. Natuurlijk houden we rekening met uw voorkeuren qua toppings en eventuele dieetwensen.

Door onze flexibele insteek is een proeverij zowel geschikt voor settings binnens- als buitenshuis. U hoeft als gastvrouw/gastheer niets aan het eten te doen; u kunt dus heerlijk meegenieten en u met uw gasten onderhouden. We hebben alle benodigdheden voor een succesvol diner bij ons in onze professionele pizzabus en de ovens zijn dan al warm, dus het enige wat we nodig hebben is een beetje parkeerruimte!

https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/11/mrsitalypizzaproeverijetentje.jpg

Luxe proeverijen en overige ideeën

We denken graag mee!


Nog verfijndere toppings zoals bijvoorbeeld frutti di mare, verse truffel, vijgen en dergelijke behoren op verzoek ook tot de mogelijkheden. We zijn erg flexibel in wat we kunnen aanbieden, mits er een minimale tijd aan voorbereiding beschikbaar is. We denken graag met u mee!

Leuke weckpotjes met huisgemaakte tiramisú en dessertpizza’s met appel of Nutella zijn een welkome verrassing en als voorgerecht kunnen we bijvoorbeeld focaccia met tapenades verzorgen. Voor overige verzoeken staan we vanzelfsprekend altijd open!

Door de wat luxere insteek is ons concept onder andere uitermate geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten, jubilea, verjaardagen, late night pizza snacks en wijnproeverijen, maar ook voor kleinere settings als privediners met vrienden of familie. In overleg is het ook mogelijk tijdens de lunch proeverijen te verzorgen.

Kostenindicatie


Prijs per persoon

€ 15,00

Prijs per kind t/m 11 jaar

€ 10,00

Service-/uitserveerkosten per uur

€20,00

Voorgerecht per persoon

€ 4,00

Reis-/bezorgkosten buiten Hilversum per km

€ 0,75

Nagerecht per persoon

€ 5,00

https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/11/mrsitalypizzaproeverijolijven.jpg

Reserveren

Wees er snel bij!


Vooral de weekenden lopen snel vol, dus het is aan te raden vroegtijdig te reserveren. In de online agenda kunt u onze globale beschikbaarheid zien. We ontvangen uw aanvraag graag via email of via ons aanvraagformulier.

Voor informatie over wat onze gasten ervan vinden verwijzen we graag naar onze review-pagina!