Pizzaproeverijen


Proef van alles wát

100% Italiaans


Bij onze pizzaproeverijen bereiden we speciale pizza’s van ca. 60×30 cm, gemaakt volgens een speciaal Italiaans recept van hoog gehydrateerd deeg, met een unieke bodem die krokant is aan de buitenkant en luchtig aan de binnenkant. Het deeg bevat minder zout en weinig koolhydraten omdat het 80% water bevat en is licht verteerbaar doordat het tenminste 24 uur gerezen heeft.

De combinatie van goede kwaliteit, uniek concept en personal touch geeft de proeverij een luxe, exclusieve insteek én u heeft naderhand nauwelijks afwas!

Door ons flexibele concept is een proeverij zowel geschikt voor settings binnens- als buitenshuis. U hoeft als gastvrouw/gastheer niets aan het eten te doen; u kunt dus heerlijk meegenieten en u met uw gasten onderhouden.

We hebben alle benodigdheden voor een succesvol diner bij ons in onze professioneel uitgeruste pizzabus en de ovens zijn al warm als we aankomen.  Het enige wat we nodig hebben is voldoende parkeerruimte!

https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2019/10/Compr.Fotoshoot2019080668.jpg

Luxe proeverijen en overige ideeën

We denken graag mee!


Nog verfijndere toppings zoals bijvoorbeeld frutti di mare, verse truffel, vijgen en dergelijke behoren op verzoek ook tot de mogelijkheden. We zijn erg flexibel in wat we kunnen aanbieden, mits er een minimale tijd aan voorbereiding beschikbaar is. We denken graag met u mee!

Leuke weckpotjes met huisgemaakte tiramisú en dessertpizza’s met bijvoorbeeld appel of Nutella zijn een welkome verrassing en als voorgerecht kunnen we bijvoorbeeld focaccia’s met tapenades verzorgen. Natuurlijk staan we open voor overige verzoeken.

Door de luxere insteek is ons concept onder andere uitermate geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten, jubilea, verjaardagen, late night pizza snacks en wijnproeverijen, maar ook voor kleinere settings als privédiners met vrienden of familie.

Lunch

In overleg is het ook mogelijk een proeverij tijdens de lunch te verzorgen.

Kostenindicatie


Prijs per persoon

€ 19,95

Voorgerecht per persoon

€ 5,00

Prijs per kind van 4 t/m 6 jaar (tot 4 jr. gratis)

€ 5,00

Nagerecht per persoon

€ 6,00

Prijs per kind van 7 t/m 10 jaar

€ 10,00

Eenmalige bijdrage bezorgkosten

€ 2,50

Prijs per kind van 11 t/m 17 jaar

€ 13,50

Reiskosten per km – buiten Hilversum

€ 0,75

Servicekosten per uur

€ 25,00

Evt. late night fee

€ 75,00

Verse afbakpizza’s

-/- € 1,00

Huur kleine prof. oven voor afbakpizza’s

€ 20,00

Salades per persoon

€ 3,50

https://mrsitaly.com/wp-content/uploads/2018/11/mrsitalypizzaproeverijolijven.jpg

Reserveren

Wees er snel bij!


Vooral de weekenden lopen snel vol, dus het is aan te raden vroegtijdig te reserveren. In de online agenda kunt u onze globale beschikbaarheid zien. We ontvangen uw aanvraag graag via email, whatsapp of via ons aanvraagformulier.

Voor informatie over wat onze gasten ervan vinden verwijzen we graag naar onze review-pagina!